WebAdapt - hjem

- webløsninger du vokser med!

FacebookLinkedinGoogle

Webutvikling og webdesign med fri programvare

Heidi Rognlien

WebAdapt ble opprettet i 2010 og eies og drives av Heidi Rognlien. Hun har utdanning innen informatikk og sosiologi fra Universitetet i Oslo. Videre har hun 10 års erfaring med systemutvikling og utvikling av programvare innen offentlig sektor. Siden WebAdapt ble etablert har hun jobbet med webutvikling og webdesign.

Firmaet har spesialkompetanse på publiseringsløsninger med fri programvare  og åpen kildekode. Webløsningene som tilbys er basert på Wordpress og Joomla!. Vi bestreber oss på å levere funksjonelle nettsider, som er enkle å administrere og gir gode brukeropplevelser for besøkende på nettstedet.

Fri programvare betyr at du får copyright til programvaren når det er levert fra oss. Du får dermed forbeholdt alle rettigheter til løsningen. Det er ingen påtvungne, bindende avtaler eller løpende avgifter for våre løsninger, med unntak av utgifter til webhotell/ domene og eventuelle kostnader til tredjeparts løsninger, som f.eks. betalingsløsning. Du velger om du vil utføre administrasjon og vedlikehold selv, sette bort noe eller alt til oss, eller velge annen leverandør av tjenester.

Våre samarbeidspartnere innen ulike områder trekkes inn på prosjektbasis ved behov.

Portfolio