WebAdapt - hjem

- webløsninger du vokser med!

FacebookLinkedinGoogle

Referanser

Omtale Vidar Ellingsæther
  Vi avtalte at WebAdapt skulle migrere informasjon fra gammel til ny Joomla-plattform for oss, oppdatere designet og justere løsningen vår. Vi takker WebAdapt for et godt, positivt og konstruktivt samspill i prosessen med den nye hjemmesiden vår. Vi er godt fornøyd med løsningen og oppsettet.   --- Vidar Ellingsæther, Formann Mauseidvåg bedehusforening
Omtale Joachim Sverd
  Jeg hadde behov for en ganske stor og komplisert nettløsning, med høy grad av spesialtilpasninger. Webadapt gav et meget rimelig og godt spesifisert tilbud, og de leverte et flott nettside innenfor prisrammen vi ble enige om på forhånd. Alt i alt, vil jeg si meg meget godt fornøyd med resutatet, og kommer til å fortsette å benytte meg av Webadapts tjenester i fremtiden. --- Joachim Sverd, Joachim F. Sverd Design
Omtale Freddy Carlsen
Vi har fått en virkelig flott nettbutikk, hvor vi får presentert våre produkter på en profesjonell måte. WebAdapt leverte løsningen raskt og effektivt. Heidi har kommet med mange ideer og gitt god oppfølging gjennom hele prosessen. Jeg anbefaler WebAdapt på det varmeste.   --- Freddy Carlsen, naturkosmetikk.com

Et utvalg av våre prosjekter:

Oslo Cruise Network

Oslo Cruise Network

Oslo Cruise Network består av flere samarbeidende firma/ organisasjoner som tilbyr en rekke tjenester overfor cruiseindustrien og dens besøkende. Hovedformålet er å markedsføre og utvikle Oslo som cruise destinasjon.

WebAdapt har migrert nettsidene til nyeste Joomla versjon. Samtidig er designet blitt oppgradert med ny responsiv, designmal. Nettstedet har bedriftskatalog, løsning for nyhetsbrev og integrasjon med sosial medier som også er oppgradert og videreutviklet.

Vi har utvidet løsningen med funksjonalitet for enkel front-end editering, programvare for søkemotoroptimalisering, Google maps mm., samt bistått med oppdatering av innhold.

Lenke: www.oslocruisenetwork.no

Naturkosmetikk.com

naturkosmetikk.com

Naturkosmetikk.com selger 100% ren naturkosmetikk fra Logona. Logona produktene er blant de beste i tester utført av Økotest, et tysk miljøtidsskrift. I Norge har plantehårfargene fra Logona blitt spesielt populære etter at de ble best i test både hos "TV2 hjelper deg" og i NRK.

Firmaet, som har både forhandlere og sluttbrukere som kunder, ønsket ny nettbutikk for presentasjon og salg av sine produkter.

WebAdapt har satt opp webløsningen med Joomla og redSHOP nettbutikkløsning. Vi har også implementert modul for visning av produktnyheter og komponent for søkemotoroptimalisering.

Kunden administrerer løsningen og har lagt ut det meste av innholdet selv.

Donkr Pokercruise

Donkr Pokercruise

Donkr Pokercruise er et samarbeid mellom Donkr.com og Royal Caribbean Cruiseline. Formålet er å arrangere årlige cruise for pokerinteresserte.

WebAdapt har satt opp nettsidene med Joomla publiseringsløsning. Det er benyttet tillegg for flerspråklighet i front, bookingskjema, "tips en venn"-funksjonalitet, Facebook integrasjon og Nivo fotoslider.

Kunden har selv bidratt med designdetaljer, forfattet og lagt ut innhold.

Lenke: www.donkrpokercruise.com

Furumohaugen familiebarnehage

Furumohaugen familiebarnehage

Furumohaugen familiebarnehage ligger i rolige og barnevennlige omgivelser, med stort uteområde på Harestua i Oppland fylke.

WebAdapt fikk i oppdrag å implementere hjemmeside for presentasjon av barnehagen med kontaktskjema og lenke til kommunalt søknadskjema. Oppdraget omfattet også nettsider med tilgangskontroll via innloggingsmodul for utlegging av periodeplaner med oversikt over aktiviteter og billedgalleri.

Kunden administrerer løsningen selv og har forfattet og lagt ut det meste av innholdet.

Lenke: www.furumohaugen.no

Siv. ing. Rolf Bryhni AS

Siv. ing. Rolf Bryhni AS

Siv. ing. Rolf Bryhni AS utfører tjenester innen samferdselsteknikk, kommunalteknikk, arealplanlegging og oppmåling. De ønsket nettsider for presentasjon av firmaet.

WebAdapt har satt opp løsningen med Joomla publiseringsløsning. Vi har implementert komponent for søkemotoroptimalisering, komponent for opplasting og nedlasting av prosjektfiler i kategorier og komponent for nyhetsbrev.

Kunden har selv forfattet og lagt ut det meste av innholdet.

Lenke: www.srb.as

Mauseidvåg bedehus

Mauseidvåg bedehus

Mauseidvåg bedehus ligger i Sula kommune i Møre og Romsdal. Bedehuset hadde allerede egen hjemmeside med Joomla, da de kontaktet WebAdapt. Formålet med hjemmesiden er presentasjon av bedehuset og aktiviteter knyttet til huset.

WebAdapt fikk i oppdrag å implementere aktivitetskalender, integrert ramme med dagens bibelord hentet fra Nettbibelen og søk i Nettbibelen.

Kunden administrerer forøvrig sidene selv.

Lenke: www.mbedehus.no

Ingrid Mjøen Ekrem

Ingrid Mjøen Ekrem

WebAdapt er blitt bedt om å lage hjemmeside for billedkunstner Ingrid Mjøen Ekrem. Hun ønsker en hjemmeside for presentasjon av sine arbeider, utlegging av CV og kontaktside. Designet skal være minimalistisk, så bildene hennes kommer mest mulig til sin rett.

WebAdapt har satt opp sidene med Joomla som rammeverk og Nivo fotoslider for visning av noen av bildene.

Arbeid med å legge ut mer innhold på sidene pågår.