Referanser

 

 

quotes leftGodt fornøyd med løsningen og oppsettet

 
Vi avtalte at WebAdapt skulle migrere informasjon fra gammel til ny Joomla-plattform for oss, oppdatere designet og justere løsningen vår. Vi fikk tilbud på dette arbeidet.

Vi takker WebAdapt for et godt, positivt og konstruktivt samspill i prosessen med den nye hjemmesiden vår. Vi er godt fornøyd med løsningen og oppsettet.
 
Vidar Ellingsæther
Formann, Mauseidvåg bedehusforening

 

 

quotes leftNettløsning med høy grad av spesialtilpasninger

 
Jeg hadde behov for en nettløsning med høy grad av spesialtilpasninger. WebAdapt gav et meget rimelig og godt spesifisert tilbud, og de leverte en flott nettside innenfor prisrammen vi ble enige om.

Alt i alt, vil jeg si meg meget godt fornøyd med resutatet, og kommer til å fortsette å benytte meg av WebAdapts tjenester i fremtiden.
 
Joachim F. Sverd
Eier, Joachim F. Sverd Design

 

 

quotes leftEn virkelig flott nettbutikk

 
 
Vi har fått en virkelig flott nettbutikk, hvor vi får presentert våre produkter på en profesjonell måte.

WebAdapt leverte løsningen raskt og effektivt. Heidi har kommet med mange ideer og gitt god oppfølging gjennom hele prosessen.

Jeg anbefaler WebAdapt på det varmeste.
 
Freddy Carlsen
Daglig leder, naturkosmetikk.com

 

 

 

Et utvalg av våre prosjekter:

Oslo Cruise Network

Oslo Cruise Network
Oslo Cruise Network består av flere samarbeidende firma og organisasjoner som tilbyr en rekke tjenester overfor cruiseindustrien og dens besøkende. Hovedformålet er å markedsføre og utvikle Oslo som cruise destinasjon.
 
WebAdapt har implementert Joomla publiseringsløsning med bedriftskatalog, løsning for nyhetsbrev, integrasjon med sosial medier, Google maps og programvare for søkemotoroptimalisering mm.
 
Vi har også bistått med oppdatering av innhold.
 
 

Donkr Pokercruise

Donkr Pokercruise
Donkr Pokercruise er et samarbeid mellom Donkr.com og Royal Caribbean Cruiseline. Formålet er å arrangere årlige cruise for pokerinteresserte.
 
WebAdapt har satt opp nettsidene med Joomla publiseringsløsning. Det er benyttet tillegg for flerspråklighet i front, bookingskjema, "tips en venn"-funksjonalitet, Facebook integrasjon og Nivo fotoslider.
 
Kunden har selv bidratt med designdetaljer, forfattet og lagt ut innhold.
 
 

Mauseidvåg bedehus

Mauseidvåg bedehus
Mauseidvåg bedehus ligger i Sula kommune i Møre og Romsdal. Bedehuset hadde allerede egen hjemmeside med Joomla, da de kontaktet WebAdapt. Formålet med hjemmesiden er presentasjon av bedehuset og aktiviteter knyttet til huset.
 
WebAdapt fikk i oppdrag å implementere aktivitetskalender, integrert ramme med dagens bibelord hentet fra Nettbibelen og søk i Nettbibelen. Senere er nettsidene oppgradert med ny progamvare, nytt design og logo.
 
Kunden administrerer forøvrig sidene selv.
 
 

Infrahead AS

Infrahead AS
Infrahead AS holder til på Hamar og utfører tjenester innen samferdselsteknikk, kommunalteknikk og arealplanlegging. De ønsket nettsider for presentasjon av firmaet.
 
WebAdapt har satt opp løsningen med Joomla. Vi har implementert komponent for søkemotoroptimalisering, funksjonalitet for opplasting og nedlasting av prosjektfiler og nyhetsbrev.
 
Firmaet, som opprinneig het Siv. ing. Rolf Bryhni AS, skiftet i 2017 navn til Infrahead AS. WebAdapt flyttet løsningen over på nytt domene, oppdaterte info og implementerte sikkerhetssertifikat (https).
 
 

Naturlig snadder

Naturlig snadder
Naturlig snadder - nettbutikk som selger naturlige økologiske produkter.
 
WebAdapt har satt opp løsningen med Joomla publiseringsløsning og nettbutikkløsningen J2Store. Vi har implementert komponent for søkemotoroptimalisering, løsning for nyhetsbrev og integrasjon med sosiale medier.
 

Naturkosmetikk.com

naturkosmetikk.com
Naturkosmetikk.com selger 100% ren naturkosmetikk fra Logona. Logona produktene er blant de beste i tester utført av 'Økotest', et tysk miljøtidsskrift. I Norge har plantehårfargene fra Logona blitt spesielt populære etter at de ble best i test både hos "TV2 hjelper deg" og i NRK.
 
Firmaet, som har både forhandlere og sluttbrukere som kunder, ønsket ny nettbutikk for presentasjon og salg av sine produkter. WebAdapt har satt opp webløsningen med Joomla og redSHOP nettbutikkløsning. Vi har også implementert modul for visning av produktnyheter og komponent for søkemotoroptimalisering.
 
Kunden administrerer løsningen og har lagt ut det meste av innholdet selv.