WebAdapt - hjem

- webløsninger du vokser med!

FacebookLinkedinGoogle

Publiseringsløsninger

 
WordPress og Joomla!® -  to av de mest brukte publiseringsløsningene i verden.
 
WordPress og Joomla er fri programvare og har åpen kildekode. Det betyr blant annet at du som kunde får copyright, og er forbeholdt alle rettigheter, til webløsningen når den er levert fra oss. Det er ingen lisensavgifter, og du er ikke bundet til en bestemt leverandør for vedlikehold og videreutvikling.
 
WordPress er regnet som den publiseringsløsningen som er enklest å bruke av de to. Den egner seg spesielt godt til nettsider med hyppig oppdatering av innhold, som blogger, magasiner og nyhetssider. Joomla er den mest kraftfulle, og er veldig godt egnet for videre utbygging med nye funksjonsområder. Læringskurven for bruk er noe høyere for Joomla enn for WordPress, men tar du deg tid til å sette deg inn i innstillingene og valgene i Joomlas adminpanel, gir grunnmodulen flere muligheter enn WordPress sin grunnmodul.
 
De siste årene har de to publiseringsløsningene nærmet seg hverandre betraktelig, og mange vil si at det ikke er særlig forskjell mellom dem. Joomla har på den ene siden fått et mer brukervennlig og intuitivt adminpanel. På den andre siden er det utviklet et stort antall utvidelser eller plugins til WordPress, som dekker mye av funksjonaliteten man får gjennom Joomla.
 
WordPress er i dag førstevalget for mange, og faktisk den mest brukte publiseringsløsningen i verden. Hva som er det beste valget av publiseringsløsning, kan til tross for likhetene, fortsatt avhenge av hvilke målsettinger og behov som er knyttet til nettsidene. Vi hjelper deg gjerne å finne den rette publiseringsløsningen for dine behov.
 
Har du WordPress nettsider som du ønsker å migrere til Joomla! eller omvendt, hjelper vi deg gjerne med det.