WebAdapt - hjem

- webløsninger du vokser med!

FacebookLinkedinGoogle

Nettsider - WordPress eller Joomla

 
Nettsider gir deg en enestående mulighet til å presentere deg og kommunisere med dine målgrupper. Nettsidene gir verdi når besøkende på nettstedet raskt finner informasjon de er ute etter og enkelt får utført handlinger de ønsker, og når det samtidig bidrar til at du når dine mål. Dette oppnås best når innhold, design og funksjonalitet spiller på lag. Det kan vi hjelpe deg med.
 
Vi setter opp nettsider tilpasset dine behov med WordPress eller Joomla publiseringsløsning som basis. Nettsidene kan bygges videre ut med ønsket funksjonalitet når du ønsker.
 
Vi hjelper deg gjerne gjennom hele prosessen fra ide til ferdig produkt! 
 
 
Wordpress og Joomla publiseringsløsning
 
 
To av de mest brukte publiseringsløsningene i verden.
WordPress og Joomla utvidelser
 
 
Vi leverer et bredt spekter av utvidelser til WordPress eller Joomlaløsninger.
nettside-design
 
 
Responsive designmaler av høy kvalitet. Designet tilpasses dine ønsker og behov.
tjenester nettsider
 
 
Vi utfører en rekke tjenester knyttet til nettsider og øvrig tilstedeværelse på internet
 
WordPress og Joomla er fri programvare med åpen kildekode. Du får copyright til løsningen når den er levert fra oss, og binder deg ikke til en bestemt leverandør for videre tjenester. Det er ingen faste avgifter eller lisenser for våre nettsideløsninger. Vi anbefaler likevel at programvaren oppgraderes jevnlig, blant annet av sikkerhetsmessige grunner. Her kan det påløpe kostnader knyttet til tillegg som er installert i WordPress-/ Joomlaløsningen. Ønsker du at vi skal sørge for vedlikehold, anbefaler vi en vedlikeholdsavtale.